Nyitólap

2017-ben május 9-12. között rendezzük meg újra MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállításainkat!

2015-ben az IPAR NAPJAI és MACH-TECH nemzetközi kiállítás-együttesen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában minden eddiginél több, 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett, és összességében több mint ezer tonna gép várta az érdeklődő szakmai közönséget. A gépipar hazai fellegvárába 39 országból 15 ezer látogató érkezett.

A kiállításról készült összefoglaló film itt tekinthető meg:

Jegyezze fel naptárába már most a 2017-es dátumot!

A jövőre újra megrendezésre kerülő szakkiállítások célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A rendezvényen, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

Részletes programleírásért és további információkért, kérjük látogasson vissza később a honlapunkra, melyet folyamatosan frissítünk.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a machtech@hungexpo.hu vagy az iparnapjai@hungexpo.hu e-mail címeken.