• #
  • #

Bemutatkoznak kiállítóink

A GyártásTrend Online márciustól folyamatosan mutatja be az IPAR NAPJAI - MACH-TECH kiállítóit.
Olvassa el a cikkeket a lenti linkekre kattintva!

Szelektív lézerolvasztásos technológia először élőben

A DMG Mori a kiállításon a 2019-es trendeknek megfelelően a kiállított gépeit automatizálási megoldásokkal és technológiával mutatja be.
Bővebben: ITT

Hegesztési és lézergázok új generációja a Messertől

A háromkomponenses hegesztési védőgázok és a technológiára szabott lézergázok előnyeit mutatja be hazánk az egyik legnagyobb iparigáz-gyártója és gáztechnológiai szakértője, a Messer Hungarogáz az idei szakkiállításon.
Bővebben: ITT

Praxisorientált szerszámgépek és kiegészítőik

Az idei kiállításon a Rolatast több újdonságot is prezentál meglevő és jövőbeli ügyfeleinek. Bővült a portfólió, és az újonnan kínált gépeket meg is tekinthetik az érdeklődők a standon.
Bővebben: ITT

Jobb végeredmény elasztomer 3D-nyomtatással

A Stratasys a nagy teljesítményű és professzionális FDM-technológia előnyeinek kiaknázásához az F123 3D-nyomtatósorozatnál a berendezésekhez kifejlesztett GrabCAD Print szoftvert ajánlja.
Bővebben: ITT

Megbízhatóság és termelékenység

A Rother Metal Kft. a Sartorius Werkzeuge magyarországi partnereként az elmúlt évtizedben a hazai minőségi szerszámkereskedelem meghatározó vállalkozása lett.
Bővebben: ITT

Az alkotás jövője a digitális és felhőalapú világban

A Varinex Zrt. 3D-nyomtatástól automatizált additív gyártásig terjedő portfóliója a mérnöki és gyártástechnológiai szakértelmet ötvözi a kifinomult CAD-tervezői megoldásokkal.
Bővebben: ITT

Új generációs robotok és a szórakozás új dimenziója

A KUKA legújabb termékeivel és egy robotalapú hullámvasút-szimulátorral érkezik a 2019-es Ipar Napjai – MACH-TECH kiállításra.
Bővebben: ITT

Az anyagvizsgálat és csőhajlítás mestere

A Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. ipari anyagvizsgáló berendezések és anyagok forgalmazásával, valamint Jutec csőhajlító gépek kereskedelmével foglalkozik immár 25 éve.
Bővebben: ITT

Szoftveres út a hatékonyságnövelésre

Hatékonyság – egy sokat használt szó manapság. De vajon hogyan érhetjük el ezt munkánkban? Az EuroSolid Kft.-nek van erre megoldása.
Bővebben: ITT

Százéves jubileumát ünnepli a Hoffmann

Április végétől száz napig csúcsminőségű szerszámok ünnepi feltételek mellett, valamint 100 ezer euró jubileumi adomány kíséri a nevezetes születésnapot.
Bővebben: ITT

Ipari elszívástól a méréstechnikáig

A Hardtest Ipari Kereskedelmi Kft. 25 éves fennállása alatt folyamatosan az ipar fejlődéséhez igazította termékválasztékát. Szakmai segítségére számíthatnak a partnerei, hiszen sokszor csupán egy előírás alapján is velük együtt gondolkozva igyekeznek megtalálni az optimális technológiát.
Bővebben: ITT

Lézervágó kis- és közepes vállalkozásoknak

Az idei Ipar Napjai – MACH-TECH kiállításon a Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki.
Bővebben: ITT

Alternatív hegesztési technológiákat mutat be a Linde

Linde Gáz Magyarország Zrt. elsősorban műszaki gázok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Az idei Ipar Napjai - MACH-TECH szakkiállításon innovatív hegesztési technológiájával és Avanto hegesztési menedzsment szolgáltatásával várja a látogatókat. 
Bővebben: ITT

Mágneses vonzerő több mint 25 éve Magyarországon

A Bestof Kft. tevékenysége során szakértelmével, széles termékskálájával, a döntést elősegítő mérnöki szaktanácsadással, valamint megbízható termékeivel több száz kisvállalkozás munkáját segítette, illetve vált az acélművek, erőművek, ipari vállalatok állandó beszállítójává.
Bővebben: ITT

A valódi ipari alkalmazások állnak a központban

A Fanuc fókuszában mindig a valódi ipari alkalmazások állnak, ennek fényében fogják megmutatni ipari robotjaik és szerszámgépeik tudását éles gyártásban a májusi Ipar Napjai – MACH-TECH szakkiállításon. 
Bővebben: ITT

A megmunkálás prémium kategóriája

A szerszámgép-kereskedelemmel és szakszervizzel foglalkozó PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. modern lemezmegmunkálási és alakítástechnológiai eljárásokkal segíti vevőit, hogy jobb eredményeket érjenek el. A 2019-es Ipar Napjai - MACH-TECH szakkiállításon is prémium gépekkel lesznek jelen.
Bővebben: ITT

Átfogó kép a berendezésautomatizálásról

A Lenze Hajtástechnika Kereskedelmi Kft. 2019-ban az Ipar Napjai - MACH-TECH szakkiállításon betekintést kínál partnereinek a teljes berendezésautomatizálási portfólióba.
Bővebben: ITT

Továbbfejlesztések és újdonságok esztergáláshoz, maráshoz

A Horn Magyarország Kft. újdonságait az Ipar Napjai – MACH-TECH szakkiállításon az A pavilon 310A standján lehet megtekinteni.
Bővebben: ITT

Fókuszban a nagy keménységű anyagok megmunkálása

A Solutions Metál Kft. fémforgácsoló szerszámok, forgácsolt alkatrészek, ipari érintkezők gyártásával, illetve fémipari szerszámok felújításával, újraélezésével foglalkozik. Az idei Ipar Napjai - MACH-TECH szakkiállításon a szerszámkiadó automatákat, és a nagy keménységű anyagok (VHM) forgácsolásához alkalmas szerszámgyártást mutatja be.
Bővebben: ITT

Innovatív turbinákat és koptatókat mutatnak be

A Rösler vállalat számára a Ipar Napjai - MACH-TECH szakkiállítás egy jó lehetőség arra, hogy bemutathassa a legújabb fejlesztéseit, és erősítse a már meglévő ügyfélkapcsolatait, valamint újakat alakítson ki.
Bővebben: ITT

Fenntartható és innovatív kenéstechnikai újdonságok

A Klüber Lubrication Budapesten, a 2019. évi Ipar Napjai - MACH-TECH kiállításon, az A pavilon 101E standján mutatja be újdonságait. A vállalat mindenekelőtt a robotika ágazat számára kínál új kenőanyag-innovációkat.
Bővebben: ITT

Megbízható termék-nyomonkövetés

A 2007-ben alapított Masterprint Kft. Magyarország egyik meghatározó és vezető jelöléstechnikai vállalkozása. Az idei Ipar Napjai – MACH-TECH szakkiállításon a nyomonkövetési megoldásaik hardver és szoftver oldalát is megmutatják.
Bővebben: ITT

Bombasztikus darabolás

A 2019. évi Ipar Napjai – MACH-TECH kiállításon az AKE Hungária Kft. a standard és speciális fémipari darabolási technikához alkalmazott szerszámai bemutatására helyezi a hangsúlyt.
Bővebben: ITT