• #
  • #

IFKA workshop

Vállalkozásból vállalat workshop

 

Az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt ingyenes workshopja

Időpont: 2019. május 17. (péntek), 10.00-13.00  
Helyszín: HUNGEXPO - A pavilon, AII. Galéria, 182-es terem

Tisztában van vele, hogy a hazai kis- és középvállalatok messze elmaradnak nyugati társaiktól, mert nem végeznek elegendő hozzáadott értékkel bíró munkát? Vajon ez mindenkire igaz? Tudja Ön, hogy a gyorsan növekvő magyar cégek vezetői kétszer olyan jónak ítélik meg vezetői eszköztáruk minőségét, mint ahogyan azt tényleges intézkedéseik alátámasztanák? Hát azt, hogy a digitalizáció, a dolgozói bevonás vagy a vezetői eszköztár viszonylag gyorsan fejleszthetők?

Ha ön egy kkv vezetője, biztosan megtapasztalta, hogy a gazdasági fejlődés egyik legfőbb akadálya a munkaerőhiány, ami már-már napi szinten határozza meg a vállalatok működését. Mindezt aközben, hogy a cégeknek helyt kell állniuk a digitalizáció és az ipar 4.0 erőterében és a versenyképességért folytatott küzdelemben. De ki marad talpon, és mi határozza meg a kkv-szféra alkalmazkodási és növekedési képességét? Háromórás workshopon ezekre a kérdésekre keressük a választ.

A műhelyen bemutatásra kerül egy vállalati diagnosztikai eszköz, és annak hasznosítási lehetőségei is. Emellett az érdeklődők a résztvevőkkel olyan aktuális és kkv-kat kiemelten érintő témákról beszélgethetnek, mint az ipar 4.0 vagy a dolgozók megtartása.

A workshopot az IFKA szervezetfejlesztési szakértője és az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt iparfejlesztési tanácsadója vezeti.

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött!
Bővebb információ és jelentkezés: ITT