• #
  • #

Látogatói információk

Készpénzmentes fizetés
2019. január 1-től a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont rendezvényei teljesen készpénzmentessé válnak. Az eddig részben bevezetett HelloPay „Cashless rendszer” felhasználási területe kibővül, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók. Bővebben: 
ITT

Nyitvatartás:
2019. május 14 -17., kedd - péntek
Kedd: 9.00 –17.00
Szerda – csütörtök: 10.00 - 17.00
Péntek: 10.00 - 16.00

Belépőjegy:
- Napijegy: 3.500 Ft
- Iskolai csoportoknak a csoportos diákjegy 950 Ft / fő
(Legalább 10 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával. A kísérő tanárnak is szükséges jegyet váltania.)
- X. kerületi lakosok számára: 1.500 Ft
(A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.)

Helyszín:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Budapest X. Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Gyalogos bejárat az I-es kapunál lévő I-es fogadócsarnokon keresztül és a III-as kapunál lévő F pavilonon keresztül.

Megközelítés:
- metróval a 2-es metró Örs vezér téri végállomásától a vásárbejáratig közlekedő, 10-es busszal. A menetrend letöltéséhez kattintson IDE!
- a 37-es villamossal a Blaha Lujza tértől 
- személygépkocsival a belváros felol a Kerepesi útról 

Látogatói parkoló és parkolási díj:
P5: 2500 Ft/személygépjármű
Albertirsai út: 2500 Ft/személygépjármű, 7500 Ft/busz (3 x 2500 Ft)
A belső, sorompós parkolókban (P3, P5) is bevezettük a készpénzmentes fizetési rendszert, így a parkolási díjat kizárólag érintős bankkártyával, vagy Hellopay feltöltőkártyával lehet kifizetni.
FONTOS, hogy a kihajtásnál rendelkezzen a kártyán a 2500 Ft-os parkolási díj összegével! A parkolásról ÁFA-s számla igényelhető a sorompónál.
A kártya és a fennmaradó összeg visszaváltásáról bővebb információ ITT

Étkezési lehetőségek:
Expo Bistro étteremben az F pavilonban, Grand Passage étteremben a G pavilonban, valamint a vásár területén üzemelő további vendéglátóhelyeken.

Szükség esetén bankautomata:
OTP automata
: G pavilon 15. ajtaja előtt a Passage alatt

Sajtóközpont:
I-es fogadócsarnok
Telefon: +36/1-263-6135
E-mail: sajto1@hungexpo.hu

Elektromos autó töltőállomás:
A Schneider Electric, az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromos autó töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól. A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.