• #
  • #

Vélemények

A képre kattintva elolvashatja 5 kiállító véleményét a kiállításról. A cikk a Műszaki Magazin 2017/6 számában jelent meg, ezúton is köszönünk!


 

 

 

 

 

Kiállítóink így értékelték a 2015-ös rendezvényt:

„Az idei IPAR NAPJAI kiállítást korábbi társkiállítóink többsége eredményesebbnek ítélte, mint a tavalyit, illetve az azt megelőző kiállításokat. Újonnan résztvevő társkiállítóink leginkább pozitív eredményekről számoltak be. Azon kiállítók, akik részvétele nem volt annyira sikeres, főként a cégükhöz nem teljesen passzoló látogatói, illetve kiállítói kört nevezték indokul, de a vásárról magáról ők sem nyilatkoztak negatívan.”
BALOGH Ilona
Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

 „1999 óta, a recessziós évet leszámítva, az összes Mach-Tech-en részt vettünk. A 2015-ös kiemelkedően jó kiállítás volt. A látogatók száma, és jelentősége sokat nőtt az előző évekhez képest. Azt gondolom, hogy bár komoly anyagi terhet jelent a részvétel, aki a szakmában betöltött szerepét komolyan gondolja, annak itt kell lennie. A megjelenés jellemzői, úgymint  méret, minőség és szakmaiság, az egész piac szemében meghatározza a résztvevőket. 2017-ben újra találkozunk.”
RIETH Thomas
GE-CO Hungary Kft.

„Cégünk számára a 2015-ös Mach-Tech szakkiállítás az eddigi legnagyobb sikernek örvendő kiállítás volt. …minden idők legjobb magyarországi kiállítását, Mach-Tech-jét tudhatjuk magunk mögött. Mindez köszönhető a kiállítás hírnevének, az optimista gazdasági helyzetnek, a minőségi kiállítók nagy számának és természetesen az érdeklődő látogatók nemcsak eddigi legnagyobb számának, hanem annak is, hogy a szakmacsoport érdeklődői voltak túlnyomó többségben jelen.
Standunkon az eddigi kiállítások legtöbb érdeklődőjét - közel 1200 személyt - köszönthettünk.”
FÜLÖP Zsolt
Hoffmann Nürnberg GmbH Qualitätswerkzeuge

"Cégünk, a HAHN+KOLB Hungária Kft. részéről maximálisan elégedettek voltunk a nyújtott szolgáltatásokkal, azok rendelkezésre állásával, valamint a szervezéssel. Úgy gondolom, a kiállítás látogatottsága mindenki elégedettségére szolgálhatott, tapasztalatunk szerint a közönség színvonala, tudatossága is emelkedett 2013-hoz képest.
Öröm volt látni, hogy az A csarnok teljesen tele van kiállítókkal..."
NÉMETH Zoltán
HAHN+KOLB Hungária Kft.