• #
  • #

Visszatekintés 2018

IPAR NAPJAI 2018 – ÉLVONALBAN AZ IPAR

A legutóbbinál több kiállító és látogató vett részt az idei IPAR NAPJAI kiállításon, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, május 15–18. között. Az év legjelentősebb ipari eseményén, 15 ország 315 kiállítójára több mint 12 ezren voltak kíváncsiak, ami jelentős, 20 százalékos növekedés a 2016-os Ipar Napjaihoz képest.

Találkozunk jövőre is!

Bővebben: ITT

315 KIÁLLÍTÓ, 15 ORSZÁGBÓL

A kiállítás sikerességét mutatja, hogy számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat állított ki, sőt a felmerült igényekre reagálva bővíteni kellett a kiállítói területet, így a konferencia termek új pavilonba kerültek.
Kiállítói lista: ITT

PROGRAMOK

2018-ban újra Ipar 4.0 Konferencia, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal az NGM és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform szervezésében. A konferencia központi témái: kiber-fizikai rendszerek, digitalizálás a teljes ellátási láncban, ipari IoT hálózatok jövője, felsőfokú duális jellegű képzési modellek.
Bővebben: ITT

A széles kiállítói kínálat mellett számos program, konferencia, bemutató, mérnöki továbbképzés és szakmai előadás várta a látogatókat, többek között energetika, digitalizáció, ipar 4.0, logisztika 4.0, automata raktári megoldások vagy éppen 3D nyomtatás témában.
Bővebben: ITT

Linde targoncaverseny
Bővebben: ITT

Jungheinrich önvezető targonca bemutató

ÚJDONSÁGOK

A kiállítók számos újdonsággal készültek, hogy az IPAR NAPJAI-n megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.
Kiállítóink újdonságai: ITT