COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényeinek résztvevői számára

A koronavírus- járvány miatt kialakult helyzetben, a gazdasági élet újraindulásával az online megoldások mellett az üzleti életnek ismét fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére is, hogy még nagyobb teret biztosíthassanak a működésnek, fejlődésnek.

A rendezvényekre vonatkozó szabályrendszer célja, hogy a HUNGEXPO területén vírusmentes körülményeket teremtsünk az üzletkötéshez, tudásmegosztáshoz, a személyes networking-hez.

A HUNGEXPO Zrt. rendezvényeit a mindenkori járványügyi, egészségügyi szabályozások betartásával kerülnek megrendezésre.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján rendezvény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet a kiállítás bejáratánál ellenőriz a szervező. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt rendezvényeken.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területére a látogató saját felelősségére lép be.

Egészségügyi intézkedések:

A kiállításon alkalmazott higiéniai és fertőzésvédelmi követelményrendszer a jelenleg érvényes hatósági előírásokat tükrözi, de természetesen folyamatosan követjük a mindenkori helyzetet és a jogszabályi változásokat.

Összeállítottunk egy POST COVID kézikönyvet, valamint létrehoztuk a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot.

A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

A teljesség igénye nélkül néhány intézkedés, eszköz, megoldás a széleskörű POST COVID szabályzatból:

  • A kiállításnak helyet adó pavilonok, mosdók, közösségi terek folyamatos fertőtlenítése, vírusmentesítése speciális fertőtlenítő gép segítségével, naponta fertőtlenítő takarítás virucid és baktericid anyagokkal
  • Kihelyezett kézfertőtlenítő pontok a területen
  • A megfelelő távolság megtartását, a zsúfoltság elkerülését szélesebb járófelületek, haladási irányok kijelölése, a szakkiállításokon előzetes online tárgyalási időpont foglalási lehetőség segíti
  • Kézfertőtlenítő pontok, zárható szemetesek, ahol szükséges, plexi falak kihelyezése a teljes kiállítási területen
  • Érintésmentes eszközök biztosítása a mosdókban: csapok, szappan-, fertőtlenítőszer-, papírtörlő adagolók
  • Érintésmentes megoldások szélesebb körben történő alkalmazása (badge leolvasás belépéskor, online belépő nyomtatás, belépőjegy felmutatása HUNGEXPO applikáción keresztül, érintésmentes fizetés stb.)
  • A HUNGEXPO Zrt. minden munkatársa és alvállalkozója rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal

Ajánlások látogatók részére

  • Végezzék el a regisztrációs folyamatot, illetve a jegyvásárlást online felületeinken és nyomtassák ki a belépőjüket előzetesen otthon vagy mutassák be mobil telefonon vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül belépéskor!
  • Tartsák be a higiéniai és egészségügyi rendelkezéseket!

Részletesebb információk a Kiállítási Központban alkalmazott szabályokról itt.

A helyszínen jegyet vásárló látogató a jegyvásárlással/regisztrációval elfogadja a jelen szabályzatot is.

Találkozzunk személyesen kiállításunkon!