Magyar Ipari Célgép Nagydíj

A CHEMPLEX Homogenizálási és Erőátviteli Kft. és a GTE Gépipari Tudományos Egyesület nagyszabású célgépépítő versenyt szerveznek, hogy felrázzák a hazai gépgyártást és összehozzák a gépgyártókat a piaccal, azaz az iparvállalatok tulajdonosaival, vezetőivel, beszerzőivel, döntéshozóival.
A szervezők maguk is a gépiparban tevékenykedő szakemberek, tulajdonosaiként hajtástechnikai szakértőként gépelemekkel és vegyipari technológiákkal látják el az hazai ipart.
A verseny célja, hogy a hazai iparvállalatok megismerjék a hazai gépgyártás kiváló gépeit.
A versenyben komoly lehetőségük van a gépgyártóknak arra, hogy megmutassák a rátermettségüket, az újításaikat, a gépeiket, és egy szakmai rendezvényen személyesen is bemutatkozhassanak a piacnak.

Az egyik legfontosabb gépipari terület szakembereit, a célgéptervezők és – gyártók nevezését várták az alapítók a „Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021” versenyre 2021. április 21-ig, 5 kategóriában. A megmérettetés kiváló alkalom arra, hogy a kevéssé ismert gépipari megoldásokat és azok tervező mérnökeit megismerhesse a nagyközönség, és a legjobbak nívós szakmai elismerésben is részesüljenek.

A Hungexpo többek között azért csatlakozott a versenyhez, mert ez a nagydíj, akár az ipari kiállítások, olyan találkozási, együttműködési lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a szakembereknek a képességeik, tudásuk bemutatásában, a kitűzött céljaik elérésben, a fejlődésben vagy abban, hogy kérdéseikre válaszokat találjanak.

A verseny támogatójaként lehetőséget biztosítunk az 5 kategória díjazottnak és a 3 közönség által megválasztott nyertesnek (célgép, tervező, konstruktőr), hogy a 2021. június 15-18. között megrendezésre kerülő IPAR NAPJAI virtuális kiállítás nyitónapján (2021. június 15-én), a verseny szervezőivel tervezett kerekasztal beszélgetés keretében mutatkozzanak be az iparban tevékenykedő szakembereknek, kiállítóknak, látogatóknak.

Melyik a legjobb célgép a pályaművek közül?

2021 legjobb célgépeinek a kiválasztása megkezdődött

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 verseny nevezési időszaka lezárult. 74 pályázatot vehetett át a zsűri. A pályaművek értékelése elkezdődött, szigorú titoktartással kezelve minden adatot.
A zsűri értékelése mellett kíváncsiak vagyunk a szakma minden érdeklődő szereplőjének a véleményére is.
A közönségszavazás felülete megnyílt, a pályázók a díjkiosztó napjáig várják a közönség véleményét:
https://www.gepedvanhozza.hu/kozonseg-szavazas/

A tét nagy: az a gép, amelyre a legtöbb szavazat érkezik 2021. június 14-én 12 óráig, elnyeri az „Az év célgépe 2021” díjat és vele együtt a verseny ötletgazdája, a Chemplex Kft. által biztosított 1.000.000 Ft értékű hajtástechnikai eszközbeszerzési keretet.

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 támogatói:

  • Külgazdasági és Külügyminisztérium
  • Innovációs és Technológiai Minisztérium
  • HEPA
  • Dunakeszi Járműjavító Kft.
  • Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
  • Linamar Hungary Zrt.
  • KUKA Hungária Kft.
  • VAMAV Vasúti Berendezések Kft.
  • NAFEMS
  • HUNGEXPO Zrt.

Bővebb információ: https://www.gepedvanhozza.hu/