Nyitó oldal

IPAR NAPJAI októberben
az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítással egy időben

Időpont: 2020. OKTÓBER 19-22.


Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Társrendezvény: AUTOMOTIVE HUNGARY – 8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás (www.automotivexpo.hu)

AMIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI:

  • A két legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari és járműipari szakkiállítás, egy időben, egy helyen
  • Bemutathatja termékeit a hazai és a nemzetközi szakmai látogatók és a legfontosabb piaci szereplők számára
  • Személyre szabott szolgáltatások segítik részvételének hatékonyságát
  • Mindkét kiállítást széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi
  • Az iparágak képviselőit és döntéshozóit magas színvonalú előadások, konferenciák, üzleti fórumok várják
  • Országos és határokon átívelő médiakampány, DM kampány és a járműipari regionális szakmai szervezetek tagságának mozgósítása
  • Előreláthatólag 500 kiállító és 15.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra
  • A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését

Szakmai
Partnerek:

További részletek…


A HUNGEXPO csapata már az őszi szezonra készül, és minden erejével azon dolgozik, hogy a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítsa a hazai meghatározó ágazatok kiállításainak megrendezéséhez, lebonyolításához.

Az elmúlt hónapokban összeállítottunk egy POST COVID kézikönyvet az egészségügyileg biztonságos kiállításszervezéshez. A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, valamint biztonságos körülményeket teremt a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításához, a látogatók, kiállítók egészségének megőrzéséhez a rendezvények ideje alatt.

Bővebb információ: COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ


NAGYDÍJ  

Kiállítóinknak 2020-ban is meghirdetjük a NAGYDÍJ versenyt, melyre azon cégek nyújthatnak be pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálja el. A különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerülnek átadásra.
A Nagydíj pályázatról bővebben ITT olvashatnak.

VISSZATEKINTÉS  

2018. május 15-18. között került megrendezésre az IPAR NAPJAI szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az év legjelentősebb ipari eseményén, 15 ország 315 kiállítójára több mint 12 ezren voltak kíváncsiak, ami jelentős, 20 százalékos növekedés a 2016-os Ipar Napjaihoz képest.
Bővebben: ITT