IPAR NAPJAI

IPAR NAPJAI virtuális kiállítás formájában 2021. június 15-18. között

MACH-TECH új időpontban: 2022. május 10-13.

Hetek óta folyamatosan figyeljük az átoltottság mértékéhez kötött újranyitási ütemtervvel kapcsolatos kormányzati nyilatkozatokat, bejelentéseket, törvényi szabályozást, de még sok a bizonytalanság az üzleti jellegű kiállítások, konferenciák megrendezhetőségével kapcsolatban.

DÖNTÉS A MEGVALÓSÍTHATÓSÁGRÓL

Mivel a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítási csokor meghirdetett időpontjáig már csak pár hét van hátra, a hivatalos információk ismeretében, meghallgatva a kiállítók véleményét, a felkészülési idő rövidsége miatt sajnálattal tájékoztatjuk, hogy bár nagyon vártuk a személyes találkozást kiállítóinkkal és látogatóinkkal, a HUNGEXPO Zrt. úgy döntött, hogy az idei IPAR NAPJAI szakkiállítás 2021. június 15-18. között fizikailag nem kerül megrendezésre, csak a virtuális térben, míg a 15. MACH-TECH szakkiállítást jövő májusban, az IPAR NAPJAI 2022 mellett rendezi.

A virtuális kiállítás már bizonyított

Az üzlet nem állhat le, csak a személyes találkozóhely helyett a digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára. Fizikai rendezvénytől eltérő megoldásokat kínál, amelyek kibővítik a kiállítás kapcsolatépítési lehetőségeit, bővítik a bemutatkozás felületeit.

Ismerje meg virtuális kiállításaink kínálta lehetőségeket!


VISSZATEKINTÉS – 2020

2020. október 22-én zárta kapuit az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes

A koronavírus-járvány miatt a megszokottnál kevesebb kiállító és látogató ellenére pozitívan értékelték a részvevők a most véget ért IPAR NAPJAI szakkiállítást, amelyet ezúttal az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítással egy időben rendeztek a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az üzleti partnerek egyetértettek abban, hogy a gazdaság újraindítása azon is múlik, hogy a cégek a járvány idején is megtalálják-e a mostani eseményhez hasonló kapcsolatteremtési lehetőségeket. A kiállítás szervezői a helyzethez igazodó rendkívül szigorú egészségügyi és higiéniás intézkedéseket vezettek be, amelyek betartása minimalizálta a fertőzés kockázatát. Bővebben: ITT

További képekért kattintson IDE!